TAARTVULLING:
Aardbeienjam
Frambozenjam
Rode bessenjam
Bosbessenjam
Kersenjam
Bramen-Sinaasappeljam
Aardbei-sinaasappeljam
DIVERSE BAVAROIS:
Aardbei, framboos, bosvruchten, kersen, tropical, sinaasappel, citroen, hazelnoot, karamel, vanille (met echte vanille) banaan.
Wit, melk en puur chocolade.
DIVERSE CRÈME:
Botercrème super luchtig, botercrème op basis van banketbakkersroom.
Zachte vanillecrème kan met toevoeging van oreo, bastogne, lotus bokkepoot kruimels etc.
Mokka/koffie crème.
Banketbakkersroom met echte vanille.
Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom)
Italiaanse merengue botercrème is een nog luchtigere crème kan ook in alle smaken.
Ganache van wit, melk of puur, een chocolade van zeer goede kwaliteit.
Lekkere combinatie s zijn bavarois met een heerlijke bijpassende jam, ook bij de creme is jam erg lekker en verfrissend.
De taarten worden enkele keren door de midden gesneden zodat er meerdere vullingen in de taarten kan.