Mogelijkheden

 

Taarten worden gemaakt van biscuitdeeg en is super luchtig.
Ik kan er eventueel een smaakje van citroen, amandel, vanille of chocolade aan toevoegen.

De taart wordt in lagen gesneden en wordt gevuld met een heerlijke mousse, bavarois, banketbakkersroom, etc. 

Zoals ook de jam (confituur) en gelei, zelf gemaakt van 90% vers fruit uit onze eigen volkstuin.

Daarna wordt de taart afgesmeerd met botercreme of een  heerlijke zachte luchtige merenque botercreme met eventueel een smaakje, of een heerlijke ganache, daarna kan als het nodig is de taart bekleden met chantillycreme of fondant van een zeer goede kwaliteit.
Tenslotte wordt een taart naar ieders wens opgemaakt.

Cupcakes worden gemaakt van een rijk beslag.
Ook hierbij kun je zelf de smaak kiezen en uiteraard een mooie opmaak!
Cupcakes en cakepops zijn ook erg leuk en handig voor een kindertraktatie.

Slagroomtaarten en klein gebak worden gemaakt van het meest zachte en luchtige biscuitdeeg, cakebeslag of koekdeeg. Vulling kan geheel naar ieders wens.

Lekkere koekjes, verschillende soorten brownies, diversen soorten cake zoals stroopwafelcake, sinaasappelcake, citroencake met appel en amandelspijs, chocoladecake met of zonder noten.

Heerlijke appeltaarten diverse petit fours.

Driptaarten zijn erg populair.